Kwaliteit maakt het verschil
Spaanse passie! Dat is het treffende woord voor Skeyndor, het dynamische huidverzorgingsmerk uit Barcelona Skeyndor dat is afgeleid van “skin” (huid) en “d’or” (van goud). En dat is precies wat het merk uitstraalt. Met een uitgebreid scala aan producten en effectieve behandelingen voor gezicht en lichaam. Dit alles onder het motto “kwaliteit maakt het verschil”.

In thuisland Spanje is Skeyndor de onbetwiste nummer één op het gebied van professionele huidverzorging. Dit vooral dankzij de luxe uitstraling en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van het merk. Ook in Nederland is Skeyndor snel terrein aan het winnen. Steeds meer schoonheidsspecialisten ontdekken hoe snel Skeyndor resultaten te zien geeft. En hoe praktisch het is dat alle producten onderling te combineren zijn. Want dat maakt het mogelijk om doeltreffende schoonheidsbehandelingen op maat te geven. Gedegen trainingen houden de kennis van de Skeyndor-specialist steeds up to date. Ten slotte biedt Skeyndor de schoonheidsspecialist regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen en kortingsacties om de omzet te stimuleren. En goede ondersteuning om nieuwe klanten te werven. Ook in dat opzicht maakt kwaliteit het verschil!

Het merk
Skeyndor is opgericht in 1966 in het Spaanse Barcelona. Het familiebedrijf telt inmiddels meer dan 75 medewerkers en behoort tot de grotere Europese merken. In Spanje is Skeyndor marktleider op het gebied van professionele huidverzorging. Het merk is vertegenwoordigd in 23 landen wereldwijd; belangrijkste groeimarkten zijn Amerika en Azië. Onder het motto ‘kwaliteit maakt het verschil’ hecht Skeyndor grote waarde aan voortdurende productontwikkeling en –verbetering. Vaak wordt hierbij nauw samengewerkt met de universiteit van Barcelona, zoals bij het onderzoek naar nieuwe werkstoffen en texturen. Of, zoals recentelijk, naar de combinatie van textielvezels en cosmetica om een snellere verbetering van de huidconditie mogelijk te maken. Alle onderzoek is steeds gericht op de ontwikkeling van innovatieve, doeltreffende en veilige producten.

De producten
Het assortiment van Skeyndor is bijzonder uitgebreid. De belangrijkste productgroepen zijn gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, huidverzorging voor mannen en zonproducten. Voor vrijwel alle huidverzorgingsproducten zijn ook salonbehandelingen ontwikkeld. Alle producten van Skeyndor zijn onderling te combineren. Dit maakt een enorm scala aan toepassingen en behandelingen mogelijk.

Gezichtsverzorging
Het Skeyndor-programma voor gezichtsverzorging is zeer omvangrijk en divers. De Essential Line, met werkstoffen uit planten en kruiden, omvat alles wat de hedendaagse vrouw nodig heeft: cleansers, tonics, crèmes, scrubs, peelings en maskers – allemaal in meerdere varianten voor de verschillende huidtypen. De Aquatherm-lijn is speciaal voor de zeer gevoelige en allergische huid en Natural Defence is een uitgebreid anti-aging programma. Daarnaast zijn er nog tal van specialiteiten voor specifieke toepassingen.

Lichaamsverzorging
Voor het lichaam biedt Skeyndor een compleet pakket voor spabehandelingen en een lijn met producten en toebehoren voor ontharing.

Zon
Zonproducten met een beschermingsfactor 4 tot factor 50, after sun en zelfbruiners, de Sun Line van Skeyndor heeft het allemaal.

Voor mannen
Skeyndor for Men is gericht op de dagelijkse gezichtsverzorging van de man. De lijn bestaat uit aftershave, matterende moisturizer en een antirimpel-serum.